AOV.net belangrijke info

AOV.net belangrijke info


Als ondernemer  gaat uw aandacht wellicht niet direct uit naar de regelgeving omtrent arbeidsongeschiktheid. We verzamelen alle mogelijke informatie graag voor u, zodat u met minimale inspanning toch volledig op de hoogte bent.

Zo zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen steeds vaker ingericht voor specifieke beroepen. De verschillende verzekeraars bieden producten aan die aansluiten op uw werkzaamheden. Als u wilt weten of er ook een AOV speciaal voor uw beroep is, kijk dan eens op AOV voor bepaalde beroepen.

In onze AOV.net Kennisbank leest u ondermeer over het vangnet, de dekking en fiscale aftrekbaarheid.

Op Nieuws AOV verzekeringen vindt u het meest recente nieuws op het gebied van AOV's. Daar kunt u eenvoudig de actualiteit van nieuwe regels, wetten, ontwikkelingen en onderzoeken volgen.

Heeft u zelf vragen dan kunt u natuurlijk terecht op AOV.net FAQ-Vraagbaak-Forum.

Andere ZZP verzekeringen zelf vergelijken

Bent u op zoek naar de goedkoopste bestelautoverzekering met advies en service of naar de goedkoopste autoverzekering met advies of wil andere verzekeringen eerst zelf vergelijken voordat u een verzekering afsluit, achten wij dat zeer verstandig.

Bedrijfsgegevens

Arbeidsongeschiktheidsverzekering.net is onderdeel van:

Tune! Financial Planning
Kasteeldrift 80
3436 TR NIEUWEGEIN

 030 - 6 30 88 30
 info@tune.nl

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

sslSSL beveiligd

Bellen is sneller...

Bel mij a.u.b. terug, ik wil graag geholpen worden met de beste en voordeligste AOV verzekering middels jullie bekende Adviesrapport!

Delen